Valborgsmässoafton 2007

Sitter här o funderar på vart man borde vara för o se den bästa brasan i sthlm. Under mina år som stockholmsbo har jag aldrig hittat en sån där riktigt stor mysig brasa där folk sitter i klungor o skålar o är glada. Bara minbrasor o mer fulla kids än va det fanns när jag va plutt.
Så i år för första gången ska jag nog bara va hemma o lata mig o laga ngt gott till min pojkvän. Sitta o pimpla lite billig folköl kanske haha. Nej då jag jobbar ju tyvärr imorgon. Vegetariskt kanske...

Hur ska du fira din valborgsmässoafton??

Ska du demonstrera för ngt imorgon, 1 maj till ära?

Ps glöm inte att imorgon kan man också luras fall ni missade 1 april...(maj maj måne jag kan lura dig till skåne...) ds.






image30

Helgen över är så trött på tattare(/snattare)

Nu är helgen slut och imorgon får jag vara ledig. Har haft en tragiskt jobbig helg på jobbet. I lördags kom massa tattare en familj på typ fem o spred ut sig över hela butiken där jag jobbar för att snatta. Jag kände så klart igen dem sen tidigare o fick stå o ringa som en idiot på mina kollegor inne på lagret för backup. Det som stör mig mest är att jag inte vet fall du lyckades få med sig ngt. Är så j-la trött på alla snattare. Har man inte råd ska man inget ha. Ingen ursäkt funkar, jag skiter i om ni är pundare hemlösa eller bara giriga. Ert snattande kostar oss pengar. Bara för att man har en butik är man väl inte rikast i världen. Allt svinn kostar, allt ni tar får vi stå för ur egen kassa. Tänk på det är j-vla idioter. Har aldrig önskat livet ur vissa individer förr men nu f-n gör jag det.
Vi har socialtjänst av en anledning, jag betalar fucking skatt för att ni ska få ett någorlunda drägligt liv. Varken ni eller jag sitter med en mille på kontot utan lever dag för dag. Visa respekt för er omgivning ni lever i om ni någonsin vill få det själva.


Vad tycker ni om snatteri?

Pollen attack!

Jag älskar vår, jag älskar sommar, men attan vad jag hatar pollen, ögonen svider, näsan rinner, halsen skrumpnar eller ngt.... Snälla låt det bli lite regn så luften kan vädras upp....det finns hopp för det, min syster dränkte en stor svart spindel som tagit sig in hit...
Skulle va så mys att kunna gå ut i värmen ja med..fast idag va det rätt grått, men ändå...
Nu ska jag fixa kvällens käk Pannbiff med hemgjort potatismos ärtor o smörstekta champinjoner.
Missa inte the hills ikväll vid 19:00.

Infected Mushroom

hmm jag va o köpte en ny cd igår infected....vicious delicious...o jag försöker verkligen få mig själv att fatta att det är infected, cd:n är bra men det är nog det skummaste jag hört på länge...ett tag övervägde jag om jag köpt en cd med ngn annan som kallade sig infected... men näää..eller?

Modette

På torsdag släpps en ny svensk tidning ut på marknaden "Modette". Tidningen lockar med mode, på riktigt =) precis som alla utländska magasin vi älskar fast på svenska. Det går redan att läsa lite om tidningen på deras hemsida   www.modette.se

Snabbt in och kika =P


The Hills

Är det någon mer än jag som följer The hills på Mtv o tycker att det är såååååå bra. Har hängt med i Laurens (den the hills handlar om) sen Laguna Beach tiden o det blir bara bättre o bättre.
Äkta eller inte med det speglar verkligen hur livet ser ut för unga tjejer o killar nu (bortsett från kända människor, extrema pengar och modell utseenden). Jag är helt fast, har sagt det förut jag vet, men jag är bara så fast.
Ska definitivt utöka min dvd samling med boxarna jag inte har sen när dem kommer.
För er som inte har kikat in deras underbara värld med glamour, fester, vänskap o killar kan ju tuna in på Mtv på månd-torsdagar klockan 19:00. The Hills o Laguna Beach brukar ha dem tiderna...

image29

Följer du the hills??

Påskgodis

Hej hej, oj oj vad fort tiden gick och så kom jag på att jag inte skrivit ngt på länge. Förlåt.
Det har dock inte hänt så mkt på tre dagar..jag sover typ bara hela tiden, är bara så trött.

Jag va inne o betalade vårt hotell igår, så nu är det bara avresan till grekland kvar, spännande!

I övrigt då, jobbat i tre dagar so far, är inte ledig förräns på måndag =( Men men får lite extra klirr i kassa eftersom fredag är en röd dag.
Jag lyckades äntligen ta mig iväg till en bilverkstad för att byta till sommardäck, så då va ett miniprojekt ur vägen.
Jag min pojkvän o min syster åkte ut o storhandlade inför vår lilla mys påskmiddag vi ska ha. Blir lite otraditionell middag eftersom jag aldrig fattar vad man brukar äta på påsk. Men äggen är med o ska målas o godiset är överinproppat i påskäggen.

Vi ska smaska i oss fylld kyckling med rosmarin, brie och soltorkade tomater serverad med potatis- & majsmos.
O till efterrätt har vi fixat så vi ska ha en smarrig blåbärs prinsesstårta.

Usch jag är såååååå trött, vill bara slänga mig i sängen nu o slå på tv:n.

Tror ni Angelina Jolie o brad pitt kommer gifta sig nu i höst då som skvallerpressen säger??


image28

Bilden är från:          
www.bluebox.se

Första april

Nu slog det mig, det är ju första april idag, och klockan är redan över elva utan att jag ragit ett första april skämt...hur tragiskt är inte det? Kan ni några bra spratt lämpliga för idag??

Brandlukt pga rökare

Finns det ngt värre än när man sitter i sin lägenhet o helt plötsligt känner en frän brandlukt... Man har ju absolut ingen möjlighet att spåra doften igentligen när man bor med trehundra lägenheter eller ngt runt omrking.
Har sprungit upp o ner för trapporna för att spåra doften eller se ngn rök. Men jag misstänker att det har ngt att göra med ciggarettfimparna den svarta fläcken o vattnet i trappan nästan längst ner. Ta inte illa upp nu men vad är det för fel på vissa rökare? Är det så svårt att gå ut o röka, måste idioterna sitta i trapphuset o röka? Det luktar in i min lägenhet när folk röker, o sen gör dem så det luktar bränt nu istället. Idioter alltså.

I en timme har man suttit o känt den vedervärdiga brandlukten. I början blir man ju rätt ställd till om man ska ringa efter brandkåren eller inte. Jag måste verkligen flytta från denna skitlya, är så trött på folks respekt för området här ute. 90% av dem som bor här tror att buskarna utanför huset är allmän papperskorg o att trapphuset är en stor fet askkopp.
Saknar gamla hederliga bromma jag bodde i förut. Tänk om man kunde få lya i innerstan ngn gång...
Ursäkta mitt arga bloggande.
Ska försöka återkomma lite gladare senare.

Godmorgon!!

Idag vaknade jag hur tidigt som helst av att solen akut lyste in i sovrummet (ja menar vem kan sova då?), så nu har jag hunnit få i mig lite frukost och så ska jag snart ge mig på projektet att få in alla nytvättade kläder i garderoberna.
Sen hade jag tänkt hinna upp på stan en snabbis innan träningen. Känns lite synd att vara inne hela dagen o träna när det är så fint ute men det är väl smällar man får ta. Allt är ju ändå igenbommat så tidigt på söndagar.
Idag är det två månader kvar tills vi drar till Grekland, kommer bli så kul!
Måste försöka åka till K-d o fira min söta kompis b-day innan dock, o hälsa på lite släktingar innan jag pyser iväg i fem veckor, för sen jobbar jag troligen resten av sommaren.

Ha en fin dag så kikar jag in lite senare!!

I mina högtalare: Nrj 105,1 Nelly Furtado-All good things