Klassreunion-kläder?

Hörrni...vad ska man ha på sig på sin klassreunion fest...??? Jag är helt nollställd på förslag o det börjar närma sig! Gahh help me ngn som kan...

Nu ska jag förresten sova, så jag måste säga God Natt föstås =P

fruktsallad

image48Hittade en till liten sötnos på Milko, deras lilla tiger katt haha. Vart får dem alla bra idéer ifrån?
Här tipsar dem om en smarrig fruktsallad.


(2 portioner)

Det här behöver du:

1 stort äpple
½ dl apelsinjuice (färdigblandad)
1 banan
1 kiwi
Tillbehör:
Tigers Yoghurt Vanilj

Så här gör du:

Kärna ur äpplet och skär det i små bitar. Lägg äppelbitarna i en skål. Häll juicen över äppelbitarna, då blir de inte mörka. Skala bananen och kiwin. Skär dem i små bitar och blanda ner allt i skålen. Servera fruktsalladen med Tigers Yoghurt Vanilj, eller någon annan smak på Tigers Yoghurt.


Milko

Nu tycker jag alla ska börja dricka fjällyoghurt från milko bara för att deras ko är så söt haha, fast yoghurten är ju god dessutom.


image47

Tack

Åhh ni är så himla söta allihopa, blev så himla glad av alla kommentarer efter mitt nedstämda inlägg om bristen på läsare =P
Så nu skäms jag nästan för att jag inte skrivit på ngn dag sådär, förlåt!
Har varit full rulle i vardagen det vill jag lova =)
Som ni säkert vet blir jag ju chef nu på måndag, yippie !! Så hela veckan har jag faktiskt praktiserat från morgon till kväll på liknande butiker som min för att det ska gå så smidigt som möjligt på måndag. Det har vart så ooootroligt kul, faktiskt.
Tror jag behövde byta jobb, så känns det iaf, man blir lätt så fast i gamla rutiner.
Jag har märkt att tiden bara rinner iväg utan att man tänker på det ibland, helt bara sådär, fy på dig tiden hehe.

Hela mitt köksbord har tillfälligt förvandlats till ett skrivbord i väntan på mitt lilla kontor på lagret, har mappar och papper till tusen som jag försöker organisera i olika pärmar.

Vad är ert bästa organiseringstips?

Brev till munkarna i Burma

Fick detta brev i min mail i morse och tänkte att det kan väl inte skada att lägga upp det här, annars får ansvariga säga till mig så plockar jag genast bort den.

Hello, I thought you should know about this:

Burma is ruled by one of the most brutal military dictatorships in the world. For decades the Burmese regime has fought off pressure--imprisoning elected leader Aung San Suu Kyi and democracy activists, wiping out thousands of villages, imposing forced labour, creating refugees-
 
But last Tuesday Buddhist monks and nuns, revered in Burma, began marching and chanting prayers. The protests spread as hundreds of thousands of ordinary people and public figures joined in, finding the hope they'd lost. Now they're facing crackdown - so please, show your solidarity to this movement towards reconciliation and democracy and sign the emergency petition supporting the Burmese people -- it'll be delivered to United Nations Security Council members and international media all week:
 
http://www.avaaz.org/en/stand_with_burma/tf.php?CLICK_TF_TRACK

In the past, Burma's military rulers have massacred the demonstrators and crushed democracy. The world must stand with the Burmese people at this time, to show the military rulers that the world will not tolerate repression and violence. 

Right now, global leaders are gathering in New York for the annual United Nations summit. In speeches, press interviews but also in real actions, we need them to show Burma's military junta that the global community is willing to act in solidarity with the protesters.

Show your solidarity to this movement for peace and democracy and sign the emergency petition supporting the Burmese people. It'll be delivered to UN Security Council members and the UN press corps all week:
 
http://www.avaaz.org/en/stand_with_burma/tf.php?CLICK_TF_TRACK

Thank you for your help!


Ledsen?

Det tar hårt på ens självkänsla när man inte känner sig uppskattad, som en sån liten sak som en blogg, om ingen läser ens blogg ngn dag, då blir man faktiskt lite ledsen att man lyckats gå obemärkt förbi i djungeln av alla inlägg. =( Ni vet eller förstår ni vad jag menar?
Lite som att man lägger ner hela sin själ för att vissa gånger inte ens bli läst. Då känns det faktiskt, det tycker jag...


Läs mig dem dagar ingen annan gör..

image46

Happy picture

Denna va så färggrann o glad så jag va tvungen o visa er alla =)


image45


bilden är tagen från http://i3.tinypic.com/243q6gh.png

Bart Simpson as youv'e never seen him before

Eller ngt men han e ju så liiiiiten hahah (det  märks att jag inte har mycket att göra förutom leta bilder va?) Hehehe man vill ju bara krama den lilla krabaten, eller hur?


image44

Titta vilken söt liten filur jag hittade

image43så söt haha

Ärligt

Okej helt på riktigt jag har gått in i någon slags svacka, jag tycker allt är sååååå tråkigt och jag får egentligen ingen inspiration någonstans ifrån och så är jag alltid häning o trött.
Så nu får ni allt pigga upp mig bums för jag är less på o ha tråkigt :S


image42


bilden kommer från http://askchris.essexcc.gov.uk/Adult/BookJackets/3182.jpg

Förhandling del 2- svar önskas =P

Berättade jag om hur förhandlingen gick...nej det gjorde jag inte, men jag måste ju få göra det. Det slutade precis så jag ville ha det. Båda valde att sluta självmant men stannar kvar två veckor (vilket är tid nog för att hitta ngn ny, vilket jag troligen redan har gjort). Varför jag nu tycker att detta är bra är för att när man går in i ett eget företag har man kärv ekonomi, personalen är dyrast oftast, båda är runt trettio och har mååååånga års erfarenhet, det betyder även dyr lön. Då kunskap lätt arbetas upp så är jag inte heller i behov av vana, vilket innebär att jag kan få in ngn som passar min budget mer o kanske butiken mer. Någon som kanske är positiv och ser möjligheter och likt dem andra inte klagar o ser motgångar och dåliga idéer.

Men nu till dagens fråga för den som måhända kanske läser.
Om du jobbade på en liten liten arbetsplats med få få få få anställda, hur skulle du vilja få din vardag att bli roligare?
Det är viktigt för mig att mina anställda kommer må bra och ha superkul på jobbet, därför behöver jag folkets bra idéer som sagt...och ja...ni är folket, hit me! =P

Förhandling

Imorgon ska jag på min allra första förhandling om anställda. Så jag har suttit o rå laddat ner LAS nu så jag ska vara förberedd =)

Men nu ska jag äta, min syster yster har gjort sjömnasbiff...Gott =P

Vad åt ni till middag idag då?

såååå kul

Jag tycker det är såå kul när man märker att statistiken börjar hålla en nivå varje dag långt borta från noll. Man blir ju så glad. Läs mig typ haha

Söndag kväll, sushimys och nu ska jag sova

...men jag var ju ändå tvungen att kika in på min blogg lite innan förstås =P
 Idag har jag faktiskt jobbat heeela dagen eller typ...minus tre timmar för balett och tåspetsträning =)
 Avslutade kvällen med en juvligt stor dos sushi, har inte käkat sen innan sommaren då mitt favorit hak va stängt hela sommaren och sen har jag inte hunnit förräns nu :S
Jag tror deras sushi är den enda jag kan äta och fortfarande tycker är asgod. Vet inte varför alla andra misslyckas så med sina. Hmm...

Iaf, ville bara kika in o säga god natt, jag ska krypa ner bredvid pojken o sova sött =) Imorgon börjar jag inte förrän 13:00, jag ska bara handla mat imorgon o förbereda mig inför min fack förhandling jag har i veckan för att se om dem anställda stannr i mitt nya bolag eller fall jag får rekrytera nytt o fräscht =)

Vad har ni gjort idag då?

Vitlökspizza

Idag efter jobbet följde jag med mamma o hennes man för o äta pizza på en liten italiensk restaurang. Yummy tyckte jag med alla lockande förfinade namnen o ingredienserna på pizzorna. Så jag offrade mig o köpte en bara för att när jag åt den få en vitlökschock. Det smakade pressad vitlök av hela skiten. Hur kunde man förstöra denna goda pizza genom att dränka alla tänkbara smaker i vitlök. Där fick man tappert käka upp halva för jag tänkte att jag måste väl ha missat att läsa ingrediensen vitlök i menyn. Lite synd när det är första måltiden jag kunnat äta på tre dagar utan att bli pjukefärdig. Har varit lite småsjuk här =(

Har ni någonsin ätit ute o blivit lika besvikna som jag?

Vet ni, nu ska jag faktiskt ta tag i tåspetsskorna, iaf den ena.
Sen sova!
God Natt

tåspetsskor

I två veckors tid nu har jag varje kväll planerat att sy på banden i mina ny tåspetsskor, men varje gång kommer jag på det lagom tills jag är så trött så jag egentligen vill sova. Hur sne kan man bli på det?


image39

Bilden kommer från
http://www.jupiterimages.com/


image40

bilden kommer från www.fineartsla.com

image41bilden kommer från www.dance-unique.com

Tävlingar

Har ni tänkt på att oftast när man ser eller hör ordet tävling så glimmar det lite fint i ögonen i tanken på fina priser. Erkänn att hälften av er som läser detta trodde att jag hade en underbar liten tävling där ni kunde vinna något kul?
Har jag rätt?
Ibland har jag kommit på mig själv med att leta tävlingar via internet bara för att man ska vinna ngt kul man annars aldrig hade köpt. Det finns ju på allvar sidor där dem samlar bara tävlingar från olika bolag vare sig det är aftonbladet eller cosmopolitan som har tävling eller liknande.
Betyder det att jag är snål som vill vinna saker eller lider jag av ett "ha" begär. För jag menar hur seriöst är det att motivera sig till varför just jag ska vinna, det är ju sååååå tråkigt. Men g-d så kul sen när man vinner.
Vad är de med tävlingar som är så tilldragande, liten eller elit stor liksom?

Vet inte riktigt vart jag skulle komma med det här inlägget. Jag hade nog en liten tanke om tävlingar men jag verkar ha tappat spåret på vägen.

Hur är det med er? Hur har ni det med tävlingar, berätta din syn =)

Gooooood Mooooooorning

Tjoho =P
Fler som är nyvakna? Jag somnade som en stock igår, säkert inom en kvart från mitt sista inlägg...helt sjukt vad trött jag va, men nu känner jsg mej redo igen =P
Sitter mest här o kollar alla mail, min blogg, mitt tradera etc etc (intressant fakta eller hur). Och med sminkväskan i knät så borde jag snart vara klar för att åka och jobba vilken sekund som helst. Ska försöka ordna en praktik ikväll på mitt nya jobb också om det går, I hope. Jag börjar om en vecka typ, känns som jag vill lära mig platsen lite =D

Hur ska ni spendera er dag, skriv o berätta fall ni inte har ngt bättre för er =)
Puss o kram ses på stan!

image38


Bilden kommer från
www.arlafoods.se

God natt

Nej nu är jag så trött så nu går jag och lägger mig, plus att jag lovade att komma in och jobba extra tre timmar imorgon. Så god natt =)

kursdagar

Japp, jag har nu avslutat några kursdagar, tro mig det har varit dem mest intensiva dagarna i mitt liv tror jag. Får jag en ny fakta information nu kommer jag koka över o röken kommer sippa ut genom öronen. Men det har vart underbart också, man knöt massa nya kontakter och fick ovärderlig information, men nu vill jag bara VILA.

I vanlig ordning inleder jag med ett avsnitt Efterlyst =)

På återseende =P

Varför hittar jag inte

nej, varför hittar jag ALDRIG det jag behöver? Blir så j-kla sne när man vet att man behöver ngt men så kan man inte för något i världen hitta det. Hur störigt är inte det? GAAAAAAAHHH!!
Behöver mina papper imorgon jue.

I have a confession to make...

Jag måste erkänna.... anledningen till min brist på blogande dem senaste dagarna har en orsak...jag har hittat en annan, inte ngn person eller blogg men ni vet...Tradera...jag skrev ju om mitt smått beroende...och ja, det sitter kvar. Det första jag rusar för att logga in på när jag kommer hem är den där nedrans sidan, denna sida som fått ta del av två av mina blogginlägg. Hur kan det komma sig att det är så kul att sitta o shoppa och sälja på nätet, I don't get it??
Hur mycket tid över kan man ha egentligen??

msn trubbel

kan någon berätta för mig varför jag inte kan få mitt nedrans msn att funka, skiten går ju inte att ladda ner (skiten= den nya versionen). Jag tror väl jag blir tokig!
 
image37

Efterlyst

Om ni sitter där hemma nu och inte har ngt vettigt att göra, se då på
Efterlyst, vem vet, du kan bära på infomation utan att veta det o kanske kan hjälpa till att lösa brott, skulle inte det vara ett bra sätt att spendera dem återstående 45 minuterna med? 

image36

Klassfest

Har jag sagt att i år har vi klasfest, tio år sen högstadiet..damn....
Nu ska jag se på Efterlyst! Woho

Carve out their hearts-we are one

Ja den så inte trevliga delen av en replik strömmar runt omkring mig i lägenheten.... Pojkvännen o syster yster sitter o kollar på Children of the corn två..ni vet den där typ åttiotals skräckisen....

Kom hem från stan för ett tag sen. Va förbi mitt snart nya jobb för att se vem min eventuella anställda deltidare blir, trevlig prick. Sen fick jag åka akut till mitt nuvarande jobb (på min lediga dag) för att det va kris och där blev jag kvar i två timmar.
Men nu sitter jag här ska precis slänga i mig en sen middag, kokt kyckling filé med pressade potatis, majs och paprika. Yummie!

Imorgon jobbar man tidigt igen, men det är lugnt, har hela helgen fri! Och nästa vecka försvinner flera dagar när jag är på  "hur man blir chef" och "egen företagare" kurs =P Det betyder även gratis käk på restaurang. Mat är gott. Jag borde börja med matrecensioner här för jag testar alltid ngt nytt =P

Vad tycker du jag kan göra för att förbättra min sida, alla tips är av glädje =P

Sova nu

Vet ni vad som slog mig...jo jag är ledig idag, jag ska bara förbi en sväng till mitt nya jobb o säga hej =P Det innebär att jag kan gå o lägga mig en stund o sova nu. Hur underbart är inte det!

Tradera

Okej jag erkänner, jag har blivit smått galet beroende av tradera. Sitter o beställer saker hela tiden, eller mest böcker. Försöker bygga upp ett mini bibliotek och är på jakt efter gamla klassiker genom tiderna, typ alla vi barn i bullerbyn, lotta o petter. Gamla klassiska barnsagor. Inte för att jag har barn utan för att jag finner något slags husligt värde i dem. Man blir så trygg av dem. Som ett steg bakåt i tiden bort från allt data plippande o tv tittande...
Hmm jag kommer sluta upp som en natur mamma i gummistövlar, rutigt knyte runt huvet o en retro barnvagn från myrorna när det beger sig hahaha.
Eller så är jag bara riktigt barnslig än haha.

Lauren Conrad+design

Är det någon som vet vart man kan hitta hennes egen design. Har hon ngn web sida eller så???
Tacksam för svar för jag är så nyfiken!

Min skattkammare

Hej nyss hemkommen från stan, grovt mycket fattigare. På två dagar verkar jag ha bränt för mycket pengar på små saker...hur e det möjligt?? Igår köpte jag ybersötaste paraplyet i genomskinlig plast som vinklar sig ned över huvudet på den där handskaffären vid Norrmalmstorg...(mycket nöjd), sen var jag förbi Indiska och där var jag bara "tvungen" att köpa sötaste toppen i stan (jag lovar). Efter det brände man en halv dags lön på Fridays med pojkvännen (man va ju hungrig).

Sen har vi idag, jag har köpt roliga saker till mammas födelsedag på Buttricks (man blir som ett litet barn där inne), sen va jag o köpte presenten, eftersom jag vet att min mor inte ens vet att jag äger en blogg kan jag berätta att hon ska få en sån där träningsboll...ni vet dem där stora som finns på Friskis bland annat. Den kommer hon bli glad över.

Sen råkade jag gå förbi bokavdelningen på Åhlens City o blev betuttad i Min skattkammare del 5 som handlar om årstiderna o vad vi firar varje årstid. Jag blev sååååå liten och såååå nostalgisk. Och kom ihåg allt ifrån min plats i hallen på dagis där jag ställde mina gummistövlar o hängde mina regnbyxor eller min overall, eller när man alltid var ute i skogen på upptäcksfärd o grillade eller plockade bär o svamp. Hur man mindes var alla löven kom ifrån eller vilka fåglar som satt på grenarna, när man tyckte att FN dagen va superkul och matten va enkel.

Tänk om allt va så enkelt som då, när allt kändes så husligt och allt handlade om sagor o Astrid Lindgrens värld. Innan man såg hur världen var falsk o ond och stressad till tusen.
Ska vi inte allihop ta ett steg tillbaka o se vart vi hamnat o vad vi saknar. Vad var det bästa du visste som barn, vilka minnen gör ditt hjärta varmt. Plocka fram det i ditt vuxna liv, påminn dig! Man behöver inte skaffa barn för att göra magiska saker =)



bilden kommer från http://www.nifin.helsinki.fi/

Eller köp boken bara för att minnas sånt som du aldrig trodde fanns kvar där inne.

Vad jag skulle komma fram till från början iaf var att jag köpt på mig tok för mycket haha. Nu ska jag nog avsluta här o leta roligheter på tradera!

Som pippis julstök

Ni vet den där scenen när Pippi Långstrump packar in massa paket o sen slänger allt papper runt omkring sig istället? Så känner jag mig. Ni vet jag ska ju på eget, och jag skriver på papper efter papper efter papper. Jag har papper överallt, jag ser liksom likheten. Och trots flera tomma pärmar lägger jag allt i fina högar på bordet med jämna mellanrum. Det känns nästan som man hittar mer i oredan...Och jag gillar verkligen pippis julstök.... Borde köpa alla filmerna, jag har bara två än, men julen den är här i min hylla =P

Idag vaknade jag redan vid åtta, o medan pojkvän o syster gick ut på promenad beslöt jag mig för att träna hemma i form av möbleringsmotion. Så nu har jag flyttat på bokhyllor, fåtöljer och byråar. Men det börjar arta sig =P

Idag har jag ledigt. Woho. Ska upp till stan en sväng o köpa present till mamma. Igår beställde vi tårta från Vetekatten. Jag hoppas den är god för dem har ett oerhört bra rykte!
Någon som ätit deras tårtor??

Skriver in lite senare =)

Mörbultad

Hela jag känner mig helt mörbultad, ungefär som man gått några ronder med gymmet. Har träningsvärk i hela benen (utan att ha tränat ett skvatt). Kanske är trött o sliten, är inte ledig förräns på fredag...tro mig då ska jag sova!
Är så sugen på att boka in mig på massage, bara ligga o sova medan musklerna får sig en grundlig genomgång. Avslappning!
Ska bara betala min avgift för höstens danskurser o sen ska jag soooova. Upp fyra imorgon med...

God Natt

Regn

Fastän det är trevligare med sol o värme måste jag faktiskt erkänna att det va ganska hög mysfaktor när dem svarta åskmolnen drog in över stan tidigare idag o när det började dugga lite lätt där i kylan. Jag är en sån där yber romantiker som alltid ska plocka fram det mysigaste i varje årstid, o jag har nämnt det förut men det finns nästan inget bättre än att mysa med pojken framför en bra film en riktigt kylig, regnig dag =)

Hur livar du upp en regnig dag?

Arthur och minimojerna-recension

Då kör vi igen!
Filmen handlar om lilla Arthur som bor hos sin mormor över sommaren. Arthur älskar sagor o har nyligen hittat en dagbok skriven av hans saknade morfar. Denna bok blir en av anledningarna till Athurs stora äventyr. Arthur ger sig ut för att rädda mormor från vräkningshot o hitta skatten i morfarns "saga". Lite kärlek, lite elaka figurer o du har en klassisk rulle.

Måste börja med o erkänna hur otroligt svag jag är för sådana här barnsliga gulliga barnfilmer. O även denna gång föll jag som en fura, den är helt underbart söt, kittlande rolig, gulligulligt magiskt o alldeles alldeles underbar!

Pendeln mellan animation och verklighet är perfekt, animationen otroligt vacker o skådespelet i stort sett toppen =P
Man kan inte annat än att älska denna film, om man precis som jag är svag för äventyrsfilmer som väcker an barnet inom en.

Har inte mycket att klaga på o skulle lätt se filmen åtminstone en gång till, så utifrån dess genre så får faktiskt filmen full pott av mig =)

J J J J J

image35
 

bilden kommer från
http://images.dvdpost.be/dvd/arthuretlesminimoysfrbuk.jpg

PC-spel, Schemaläggning o annat vuxet

God kväll allesammans, nu har man då äntligen pallrat sig hem från jobbet några timmar försent. Va tvungen att använda datan där för att ordna med mina framtida scheman då jag inte kan lägga in excel på vår laptop än. Den måste in på lite cd lagning först o jag vill helst inte ha excel på vår stationära dator. Tog sisådär en timme, men man fick sig lite mat på köpet.
Imorgon har jag stormöte med banken =) Ska bli intressant. Om tre veckor har jag ju ett eget företag som sagt =P Pirrigt pirrigt.
Vi va ute vid mediamarkt igår o då hittade jag ett urgammalt pc spel om Egypten jag va tvungen att köpa, tror inte ens jag minns hur man spelar pc spel.

Om du vet hur man spelar Pc spel får du gärna uppdatera mig.

Nu ska jag kika lite it nyhetes tidningar så återkommer jag om ett tag ang Arthur (se blogg igår).

God natt

Ville bara önska er alla en god natt, nu måste jag själv gå o sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon o jobba o sen fixa lite med nya scheman till min nya butik =)
Lägger in en recension imorgon på filmen också.
Sov gott!

Kräftskiva

Idag har jag o familjen haft en liten men mysig kräftskiva, passade på att ta en nu när hösten knackat på dörren.

Kapade Aftonbladets mat sidas koncept i stort sett rakt av o gjorde även kantarelltoast och västerbottenpaj i miniformat.

Så nu har vi frossat i gott o druckit lite öl till det (dock i liten upplaga då man jobbar imorgon).
Har precis varvat av med några melonskivor för att få bort lite sälta ur smaken.

Nu när vi bara är hälften kvar här så ska vi slå oss ned o se Arthur o minimojerna på dvd. I vanlig ordning kan det hända att jag lägger upp en amatör recension.

Vitsen med dess recensioner på antingen dvd eller biofilmer är att ni ska få en åsikt från en helt vanlig tittare istället för en filmvetare som bedömmer allt professionellt o kanske inte alltid i linje med vad vi tittare tycker =P

Dem är alltså inte professionella någonstans o är helt och hållet baserade på mina åsikter.

Ha en fin kväll nu!

O i efterskott, grattis T som fyllde år igår!! Jag o pojken bilade ner igår för lite smörgåstårta o paket , super men synd att vi fick vända hem o inte kunde va med o festa =)


image34bilden kommer från www.brffyren.se

Pan's Labyrinth-recension

Okej en snabb recension på Pan's labyrinth. Vet inte riktigt hur den ska börja, filmen förvånade mig mer än roade mig (tyvärr). Kan ha berott på att jag fick en titt kopia o inte hade någon beskrivning på filmen.

Vi kan börja med titeln som va grovt vilseledande, som säkert 98% av alla som ser titeln kommer anta så kommer ni alla även få fel. Ni kommer anta att filmen har ngt att göra med Peter Pan. Eller hur?
Nej om jag säger att den engelska titeln är "the fauns labyrinth" så kanske fler hänger med. Pan är ett annat ord för faun o i svenskan har man alltså valt att översätta till det lite mer vilseledande ordet (eller väldigt smarta kanske för attt locka folk att se filmen).

Det är en äventyrsfilm o språket är på spanska. Filmen är väldigt spännande men jag rekommenderar inte att du ser rullen med ditt barn då många scener är väldigt grova och blodiga.
Den utspelar sig under det spanska inbördeskriget. Ofelia flyttar med sin mor Carmen till dennes nya man i ett område i skogen. Där börjar märkliga saker ske redan från början vilket leder henne in i en labyrint. Flickan måste utföra en massa handlingar för att bevisa sig vara en prinsessa från länge länge sedan.

Det kan man väl säga är grundhandlingen. Men filmen pendlar mycket med det spanska inbördeskrigs handlings dramat, dramat inom familjen, svek, goda hjärtan o en smula magi. Äventyrsfilm för vuxna på sätt o vis.

Skulle inte direkt kalla filmen dålig, men väldigt speciell. Inte vad man förväntat sig, inte riktigt vad man vill ha men ändå något utöver det vanliga.

På grund av en ändå gripande handlig o bra scenkostymer etc. så får filmen

J J J J J