Brandlukt pga rökare

Finns det ngt värre än när man sitter i sin lägenhet o helt plötsligt känner en frän brandlukt... Man har ju absolut ingen möjlighet att spåra doften igentligen när man bor med trehundra lägenheter eller ngt runt omrking.
Har sprungit upp o ner för trapporna för att spåra doften eller se ngn rök. Men jag misstänker att det har ngt att göra med ciggarettfimparna den svarta fläcken o vattnet i trappan nästan längst ner. Ta inte illa upp nu men vad är det för fel på vissa rökare? Är det så svårt att gå ut o röka, måste idioterna sitta i trapphuset o röka? Det luktar in i min lägenhet när folk röker, o sen gör dem så det luktar bränt nu istället. Idioter alltså.

I en timme har man suttit o känt den vedervärdiga brandlukten. I början blir man ju rätt ställd till om man ska ringa efter brandkåren eller inte. Jag måste verkligen flytta från denna skitlya, är så trött på folks respekt för området här ute. 90% av dem som bor här tror att buskarna utanför huset är allmän papperskorg o att trapphuset är en stor fet askkopp.
Saknar gamla hederliga bromma jag bodde i förut. Tänk om man kunde få lya i innerstan ngn gång...
Ursäkta mitt arga bloggande.
Ska försöka återkomma lite gladare senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback