SHREK 3-recension

Okej, jag lovade att jag skulle göra en amatörmässig recension på filmen Shrek. Var o såg en premiärvisning idag med kollegor från arbetet runt om i sthlm. Blev lite mingel, gratis snacks o dryck.

Filmen gick i vanlig Shrek anda...fult träsktroll med lite dålig självkänlsa. Fin prins som ska erövra kungadömet o döda fult träsktroll. Alla sagofigurer i skogen ska hjälpa till. O det klassiska o så levde dem lycklig ever after typ. Det va det negativa med filmen, att den var så förutsägbar.

Men vad vore en animerad film utan en sjungande, galen åsna (Eddie Murphy) eller den bedårande söta pepparkakan, coola Fiona, tre blinda möss och alla andra söta varelser. Många nya skämt levereras i en följd, o visst sitter man där o fnissar hysteriskt eller skrattar, trots att man nästan vet exakt vad som ska hända.

Extra rolig ny karaktär i trollkarlen Merlin och Shreks mardröm som nog många vuxna stått inför.

I slutändan får man väl säga att den är heltklart värd att se just för att skämten känns relativt nya o fräscha, och fastän handlingen i stort sett är identisk med tidigare Shrek filmer så är man inte uttråkad en enda gång eller känner att tiden står still.

Mitt betyg (av fem möjliga)

J J J J J
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback