happy b-day to youuuu

Hej hej, nu är det helg igen...men va hjälper det när jag jobbar o sliter...
Igår fyllde min underbara söta pojkvän år så vi firade han på Fridays igår....deras pasta alfredo eller va den heter är ju bara såååå guld =P
Men det va kul, lite presenter o så fick han...

O idag har jag bara slappat efter jobbet, följde med mamma o pappa o käkade på en liten italiensk restaurang. Orkar inte åka hem för att stå i ett kök..
Jag fick också en present idag, min pojke köpte sötaste Peak Performance college tröjan till mig...vit med luva o svart rosa tryck på vänster sida... Happy =D

Va på stan igår o hittade dem sötaste vagabond pumpsen i stan o jag bara måste ha, hitta ingen bild på nätet så jag kan visa er tyvärr =(
Va även i farten o hittade en supersöt klänning från Miss Sixty som skulle passa så fint till dem där pumpsen när jag cruisar runt i sommar. Kommer bli svårt att hålla fingrarna i styr från shopping denna vår... Gaahh!

Nu ska jag total slö. Hörs o störs!!

Saknad

Sitter här och funderar över saknad...hur det kommer sig att man saknar vissar personer i sin omgivning men inte andra...
Och varför saknar man, varför blir det ett tomrum som får en att bli lite nedstämd...
Är inne i slutfasen på en fyra månaders körutbildning o jag insåg att jag kommer sakna mina körlärare så mycket, inte för att jag vill ha körlektioner hela livet ut allts men det kommer bli så tomt...ja menar man sitter ju i en bil o pladdrar nonstop o skämtar med dem två tre gånger i veckan o nu helt plötsligt ska man aldrig mer prata med dem... Det kommer ju bara bli ett så stort tomrum...får man hälsa på körlärare när man har fått körkort eller klassas man som knäpp då? haha..

Eller det kanske är som med gamla polare från förr..man tror man ska sakna dem för evigt, att se dem varje dag i skolan etc...men sen ersätts saknaden med nya vänner o nya minnen...

Men är man då "ond" som glömmer dem banden man hade, för att ett gammalt minne inte berör hjärtat på samma sätt som förr...??
Ligger det i var människas intresse att försöka påminnas om dess betydelse med jämna mellanrum för att man inte ska glömma helt...Kommer jag minnas min bästa vän från ettan om två år?

Har det någon betydelse om man minns hur mycket personer har betytt för en? Kanske är minnet jag bör sakna...

Men jag kommer sakna mina körlärare? Eller...?

Snö!

Äntligen är det snö ute, massa massa överallt....och det är så fiiiiiiint =D Ska springa ut snart o bara få njuta av det...tyvärr blir det ju kallt också men vad gör man inte för lite snöbollskrig hehe =P
Man får passa på nu när det är så mycket, vem vet vi kanske inte får någon mer snö =(

Snart drar London fashionweek igång, ska bli intressant o se vad modescenen har att visa oss denna gång =P
Redan nu kan man gå in och kika på deras hemsida för att hålla sig en smula uppdatera, kika min länklista.

Nu ska jag kolla Mtv en stund, det är ju som sagt laguna beach weekend, don't miss, men snart blir det snöbus!

LAGUNA BEACH/THE HILLS

Mtv har Laguna beach/the hills weekend...WOHO  helgen är räddad =P Finns inget bättre ju!!!!

Äntligen är det fredag

Helg helg helg!!! Det är så underbart skönt och veta att jag är ledig hela helgen, imorgon ska jag ta världens sov morgon =D
Någon som har tips på roliga saker man kan göra på sin lediga tid??
 WOHO!

Ugnspannkaka

Haft en hellugn dag...lite jobb, betalade flyget. Sitter hemma o väntar på att pojkvännen ska komma hem =P Fick för mig att göra ugnspannkaka...var evigheter sen man gjorde det. Hittade värsta guldreceptet på tastelines hemsida så jag måste vidareförmedla det.

2 st

ägg
0,6 l

lättmjölk
2 dl

vetemjöl
0,5 tsk

salt
0,75 dl

grahamsmjöl
0,5 msk

margarin


sötningsmedel, eller fruktsocker
4 dl

bär, valfria skogsbär, blåbär, björnbär, hallon
1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda mjöl och salt i en bunke

2. Tillsätt 4 dl mjölk och vispa snabbt så att mjölet inte klumpar sig. Häll i resten av mjölken och kläck i äggen. Vispa till en slät smet.

3. Smörj en ugnssäker stor gratängform och häll i smeten.

4. Baka ugnspannkakan i ca 20 - 30 minuter beroende på hur stor formen är.
Smeten ska ha stannat i mitten och fått lite färg. Pannkakan mår också bra av att vila i ca 2-4 minuter efter gräddningen för att man lättare ska kunna skära upp i bitar.

5. Servera med skogsbär och pudra över lite fruktsocker eller sötningsmedel för att få en magrare rätt.

Pannkaka

Ser det bara inte hur gått ut som helst...vet inte hur jag skulle få så god mat om det inte va för den sidan...Länka dit...nu!!!

Regn regn regn

Bara massa regn o rusk....kan det inte bli snö...Är det bara jag som saknar att se trädens alla grenar hänga tungt av snö eller solens reflektion i snöhögarna eller att det bara är vitt överallt...Våren må vara min favorit tid men lite snö vill jag ha innan våren är här (på riktigt..)

Övningskörde idag igen, bilade hela vägen till Arlanda o tillbaka igen, 2,5 timmar på väg... Var strålande solsken hela vägen o på alla åkra fanns det knallgrönt nytt gräs...hur sjukt är inte det...vad har vi gjort med miljön?
Jag ska iaf köpa miljöbil när jag får körkortet...ska man vänta på politikernas beslut kommer jorden koka samman en vacker dag... Varför vänta när jag kan agera nu....många bäckar små....


Idag kom mitt paket från sexy.se har köpt sötaste linnet med tillhörande trosor från märket Pussy deluxe..hur underbart sött som helst!!

163741-11


cute??

Sitter precis o kollar på topix hemsida o fick se lite skvaller om Britney Spears...nu igen...
Enligt skvallerpressen dejtar hon en modell vid namn Isac cohan...dem ska tydligen ha spenderat hela helgen ihop i Las Vegas...vart har hon ungarna den här gången??
Om bilden är korrekt så såg han väl helt okej ut...lite mer rådjursögon än den andra slusken hon va gift med?? cute??


Går o läsa mer om det här på www.fametastic.co.uk Kika in ...fins massa skvaller om alla andra också förstås =P

Grekland here we come!!

Hej svejs =P

Har precis kommit hem från jobbet...eller jag slutade jobba för flera timmar sen men jag har varit o köpt en resa idag =)
Jag och min pojkvän ska spendera hela fem veckor i Grekland i sommar o det kommer bara bli så otroligt underbart, ska ligga på stranden halva min tid med paraplydrinkar o solkräm


163741-3

o resten av tiden ska jag springa runt i alla skoaffärer som finns överallt...finns det ngt mer rofyllande än en överfull sko garderob när man kommer hem...skulle inte tro det!!
Vi ska bo på ett hotell mitt i stan som har både pool o "garden restaurant" uppe på taket...o innan nattlivet drar igång ska jag sitta på min balkong o svalka mig efter dagens värme o bara titta ut över staden.

163741-2

Vi kommer få så himla skoj!!!
Undrar om man kanske skulle köpa en till bikini i smyg...min pojke tycker jag har för många....kan man ha för många av kläder? Ombyte förnöjer??


Har gjort min Gillingebana nu också...oj oj oj vad kul vi hade när vi brakade fram i halkan...lärorikt men kul ska man väl säga...man får ju inte riktigt hålla på så i verkligheten för då gör det nog ont. Men maginnehållet hann nog snurra både en o två gånger när bilen snurrade på som värst.

ps. bilderna kommer från google sökning "Athens" där det även går att läsa vad andra skrivit till sina bilder ds.

Sitter just nu o läser på
www.topix.net/entertainment om Bitney Spears nya bravader...Det står att hon dejtar enn viss modell vid namn Isac Cohen, dem ska tydligen ha spenderat en helg ihop i Las Vegas.. går o läsa lite mer ingående om det på  www.fametastic.co.uk ...  (plus massa mer skvaller...)...vart e ungarna??

Tjingeling!


Så sliten

Okej sitter här o känner mig allmänt vilsen, efter en tiiidig morgon (uppgång 4:15) o ett långt arbetspass följt av en intensiv körlektion runt sergelstorg så känner jag mig som sagt alldeles vilsen...

Hela dag försvinner typ, fast ja va hemma fyra så har jag nog inte gjort ngt vettigt sen jag steg in genom dörren...fastnade framför Mtv där det handlade om Madonnas karriär fram till nu (19:30), någonstans däremellan hann jag somna o vakna för att se slutet....

Funderar på om jag ska orka släpa mig in i köket o göra mat innan pojkvännen kommer hem, kanske skriva latmask i pannan med ketchup o lägga mig på soffan igen...hehe eller inte...

Vet ni vad mycket man tänker på vad folk missar att göra i trafiken när man övningskör....Jag är en farande trafikskolebok, jag svär, trodde inte folk bröt mot så många regler som dem faktiskt gör....Kommer jag också bli en oansvarig förare när jag har haft mitt körkort under en längre period sen??? Jag menar, ligger det inte i allas ansvar att uppdatera sina trafik kunskaper kontinuerligt för bästa resultat??? Det finns liv i trafiken, liv som inte får slockna eller skadas...tänk på det ni...

Virgin diaries på Mtv hmmmm måste kika in...hej då =)

vill ha!!

vill ha!!

Första inlägget

Mitt allra första inlägg.... Sitter här o funderar på vad man ska skriva i en blogg, har aldrig gjort det här förut, vet nog inte riktigt vad det går ut på.
Ett instrument för att rensa sina tankar? En dagbok för att jag ska tråka ut er alla med vad jag gjort under min vardagliga dag?
Jag vet inte riktigt men nu sitter jag här, redo att ta tag i utmaningen.`

Kan inte direkt säga att min blogg kommer ha något samband mellan inläggen, jag är en ganska ombytlig person, ena dagen kan jag prata viktiga seriösa världsfrågor för att den nästa oroa mig över att mitt nagellack inte ser bra ut..
Jag har ett brett intresseområde, mestadels för att jag tröttnar så fort på det jag tar mig an....kanske beror det på att jag blir så himla exhalterad när jag väl får ett nytt intresse? Ibland blir jag rätt uttråkad på mig själv och då orkar jag inte bry mig om något, då glider jag bara med på vågen o tar saker o ting som dem kommer.

Men just nu är jag inne i en slappar period, vill bara göra lugna saker haha, ligga på soffan o äta ur min pralinask o smaska mig igenom Victoria Beckhams bok ("that extra half an inch", som min underbara mor gav mig i julklapp), eller bara burra ner mig under min filt o se en bra film på dvd, eller bli bortskämd på spa med ansiktsbehandling eller massage, eller helt enkelt mysa med min pojkvän på ngt litet café i vintermörkret.

Fast allt är ju inte bara slappt, har snart uppkörning så nu sitter man nästan dagligen i en bil med en körlärare, fast det är ju faktiskt rätt rogivande att köra bil också när jag tänker efter.
Har letat genom massa tidningar och internet sidor o nu har jag hittat den sötaste lilla bilen i världen, o varje gång jag ser på den hoppar mitt hjärta högt, tror bilen kommer skrika "köp mig" snart haha. Ska bli så kul att få körkort !!! =)

Jag har lagt in bilden på min bloggsida!!

See ya!