Förhandling del 2- svar önskas =P

Berättade jag om hur förhandlingen gick...nej det gjorde jag inte, men jag måste ju få göra det. Det slutade precis så jag ville ha det. Båda valde att sluta självmant men stannar kvar två veckor (vilket är tid nog för att hitta ngn ny, vilket jag troligen redan har gjort). Varför jag nu tycker att detta är bra är för att när man går in i ett eget företag har man kärv ekonomi, personalen är dyrast oftast, båda är runt trettio och har mååååånga års erfarenhet, det betyder även dyr lön. Då kunskap lätt arbetas upp så är jag inte heller i behov av vana, vilket innebär att jag kan få in ngn som passar min budget mer o kanske butiken mer. Någon som kanske är positiv och ser möjligheter och likt dem andra inte klagar o ser motgångar och dåliga idéer.

Men nu till dagens fråga för den som måhända kanske läser.
Om du jobbade på en liten liten arbetsplats med få få få få anställda, hur skulle du vilja få din vardag att bli roligare?
Det är viktigt för mig att mina anställda kommer må bra och ha superkul på jobbet, därför behöver jag folkets bra idéer som sagt...och ja...ni är folket, hit me! =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback